Η Vita Codex Διαγνωστικά ιδρύθηκε το 2012 από έμπειρα στελέχη με παρουσία από το 2000 στα βιοπαθολογικά εργαστήρια καθώς και στα διαγνωστικά κέντρα. Έχοντας ως πυρήνα την επιστημονική και τεχνική κάλυψη των βιοχημικών και αιματολογικών αναλυτών και με απόλυτη προσήλωση στην βασική της αρχή, την οποία απαρτίζει το άριστο after-sales support του Ιατρού Μικροβιολόγου, αναδείχθηκε ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες του χώρου.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της η Vita Codex Διαγνωστικά επιδίωξε την δημιουργία ισχυρών δεσμών με τους πελάτες της αλλά και με τους κατασκευαστικούς οίκους που εκπροσωπεί στην Ελληνική αγορά όπως:

  • P.Z. Cormay ( Poland ) Αντιδραστήρια Κλινικής Χημείας.
  • URIT Medical Electronic Group co LTD ( China ) Αναλυτές Βιοχημικοί / Αιματολογικοί / Ούρων / Ηλεκτρολυτών.
  • Tokyo Boeki Medisys Inc. ( Japan ) Βιοχημικοί Αναλυτές.
  • AMEDA ( Austria ) Γρήγορα test ανοσοχρωματογραφίας.
  • EDAN ( China ). Αναλυτές Αερίων Αίματος

.

 

 

Το 2018 ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των συνεργατών για άμεση τεχνική κάλυψη η εταιρεία ιδρύει υποκατάστημα στη Βόρεια Ελλάδα. Πιστή στην τεχνικο-κεντρική της αντίληψη η Vita Codex Διαγνωστικά στελεχώνει το υποκατάστημα αποκλειστικά με Μηχανικούς Βιοϊατρικής Τεχνολογίας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η κάλυψη και των πιο απομακρυσμένων συνεργατών μας εντός ολίγων ωρών.

Παράλληλα η εταιρεία παρέχει στους Ιατρούς μια ολοκληρωμένη υποστήριξη ξεκινώντας από την δημιουργία του εργαστηρίου τους στα πρότυπα του Προεδρικού Διατάγματος Υπ.Αριθ. 84 (Π.Δ.84) και στην συνέχεια με την παροχή Υπηρεσιών Μηχανογράφησης και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών ( ISO ) από εξειδικευμένους Συνεργάτες.

Διασφάλιση Ποιότητας

Διακινούμε καθημερινά μια πλήρη γκάμα προϊόντων δια μέσου ενός δικτύου Πανελλαδικής κάλυψης. Η Vita Codex Διαγνωστικά εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση αριθμ. ΔΥ8δ /Γ. Π. οικ./1348 ΦΕΚ 32Β’/16.1.2004.

Το Όραμα Μας

“κοιτάζουμε ψηλά αλλά στοχεύουμε ψηλότερα”

Στην Vita Codex Διαγνωστικά, το όραμά μας δεν είναι απλά η προμήθεια προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά η συνέπεια, η αποτελεσματικότητα και ο επαγγελματισμός. Θεωρούμε καθήκον μας την ενεργή συμμετοχή στην τεχνολογική ανάπτυξη των τομέων δραστηριοποίησής μας. Επενδύουμε σε στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, μένοντας πιστοί στις αρχές που μας ενέπνευσαν να υλοποιήσουμε την εταιρεία μας.

20χρόνια εμπειρίας
340ενεργοί πελάτες ιδιωτικού και δημοσίου τομέα
145ετήσιες προληπτικές συντηρήσεις
12ώρες μέγιστος χρόνος απόκρισης

Our TeamWho’s behind the scenes?

Dr. Paula Poe
Surgeon
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Kern
Cardiologist
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Tokyo Boeki Holdings Corporation
Pediatrist
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Dr. Jane Doe
Radiologist
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Οι Αξίες Μας

Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιχειρηματική ηθική, την ακεραιότητα και τη διαφάνεια. Επίσης, συνδέονται απόλυτα με την τεχνολογική πρόοδο και την καινοτομία, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις προσδοκίες των πελατών μας.

Οι Στόχοι και οι Προτεραιότητες Μας

Στην Vita Codex Διαγνωστικά, προκαλούμε τον ίδιο μας τον εαυτό, θέτοντας πάντα υψηλότερους στόχους. Παράλληλα, διασφαλίζουμε ότι, σε κάθε περίπτωση, εκπληρώνουμε τις προτεραιότητές μας, οι οποίες είναι:

  • Η παροχή υπηρεσιών μέσω των πιο προηγμένων τεχνολογιών.
  • Η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας.
  • Η υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων που μπορούν να συμβάλλουν στην βελτιστοποίηση του εργασιακού μας περιβάλλοντος.
  • Η επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων αλλά και των συνεργατών μας.
  • Η υγιής και μακροπρόθεσμη εταιρική μας ανάπτυξη.

Η Φιλοσοφία Μας

Η φιλοσοφία μας πηγάζει από το γεγονός ότι δραστηριοποιούμαστε στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της Υγείας. Οι συνεργάτες μας και εμείς, έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε σε κάτι μεγαλύτερο και σημαντικότερο από το απλό επιχειρηματικό γίγνεσθαι, προσφέροντας και συνδράμοντας για τον Άνθρωπο, Προωθώντας την υγεία, αλλά και την Ποιότητα ζωής.

Τι λένε για εμάς

Η ιστορία της Vita Codex Διαγνωστικά

2012

Ιδρύεται η Vita Codex από πρώην στελέχη γνωστών εταιρειών του χώρου

2013

Η Vita Codex εισάγει τα αντιδραστήρια κλινικής χημείας της Πολωνικής PZ Cormay προσφέροντας μια ποιοτική και οικονομική λύση σε σχέση με τον ανταγωνισμό

2014

Ξεκινάει η συνεργασία με την Πολωνική Biomaxima στον τομέα της Μικροβιολογίας ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη των εγκατεστημένων βιοχημικών αναλυτών για λογαριασμό άλλων εταιρειών

2016

Ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας στα προϊόντα της Ιαπωνικής Tokyo Boeki Medisys inc. η Vita Codex αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα η Vita Codex μετονομάζεται σε Vita Codex Διαγνωστικά και μεταφέρει την έδρα της σε νέες εγκαταστάσεις

2018

To 2018 είναι έτος σταθμός για την Vita Codex Διαγνωστικά καθώς ανοίγει το πρώτο της υποκατάστημα στη Βόρεια Ελλάδα και ξεκινάει συνεργασία με τον Κινεζικό όμιλο URIT Medical Electronic Group Co. Ltd.

2020

Το 2020 έχουμε ήδη φτάσει τους 25 εγκατεστημένους αναλυτές ( από τον Μάϊο του 2018 ) και ξεκινάμε συνεργασία με την Αυστριακή AMEDA Labordiagnostik GmbH

Για το μέλλον, συνεχίζοντας την επιτυχημένη επιχειρηματική μας πορεία, δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας με νέες επενδύσεις, νέες τεχνολογίες, καινοτόμα στρατηγική και πάντα προσηλωμένοι στις ανάγκες του Σύγχρονου Ιδιωτικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου